Monday, March 14, 2011

14.M.A.R.C.H.2.0.1.1





selamat pagi semua! :)
benda first saya nak wish..SAYA SAYANG KAMU SEMUA..:)muahx2
thanks to all my friends and also my followers kerana hari ini kamu buat saya gembira...
today is my sweet birthday: im 19 years old now!
xsangka masa begitu pantas mengejar, seiring umur yang semakin meningkat....
kepada kamu-kamu semua saya sangat terharu dengan kamu semua atas segala ucapan yang diberikan..:)
terima kasih semua kerana xlupakan saya walaupun kesibukan mempengaruhi kamu sejak kebelakangan ini...
saya amat bangga ada kenalan seperti kamu-kamu semua :)
semua jasa-jasa kamu-kamu,amat saya hargai dan tidak akan saya lupakan...
sekali lagi terima kasih semua..:)
terima kasih dunia kerana hari ini saya semakin suka senyum...:)))))


**(hehe..nie teks ucapan khas untuk pembaca..walaupun ayatnya kurang betul,harap-harap boleh diterima pakai.ikhlas dari hati taw)**

dalam nie, nak tujukan khas buat floormates serta roomates tersayang atas ucapan serta sambutan yang telah diberikan..
to iena dan afaf(my undersatanding roomates) serta beyla,yana mazidah dan sofia(my sweets floormates)
terima kasih untuk kek yang sedap:)
sebagai tanda nak hargai kamu semua..aku blanja ea!  aku letak gambar korang dalam nie..:)

nie kek hiasan(kek sebenar xda gambar)nie hadiah untuk kamu..=P

ini my cute roomate,sayang kamu..maafkan beta copy pic kamu dari blog kamu!hahaha
thanks kerana sudi memahami saya sepanjang tempoh perkenalan kita!(ceewah)

ini juga rooomates saya yang sweet..sory cik afaf copy pic awak dari fb!hehe
by the way..thanks coz being my friend..

ini kaki buli..beyla!tp dia baik..tengs beyla dolica sudi jadi kawan saya..:)


ini budak saiko yang comel..walaupun saiko tp sangat baik..saya bangga kenal kamu..sofia!
nie pon copy fb!sory..hehe

ini yana:dia cakap banyak tp pandai hehe..sayang kamu! :)
beta copy gambar kamu dari fb!ampunkan beta..hehe
last one.mazidah!tp xda gambar..penat sudah cari tetap xjumpa..by the way..tengs mazidah n all coz remember my sweet bufday..sayang kamu-kamu semua :)

tapi memang xakan dilupakan jugak untuk sahabat-sahabat seperjuangan beta chan,yuyi ana dan mcla serta sokongan oleh salsabila serta..terima kasih untuk tepung!grrr
walaupun beta xpernah terpikir untuk dibaling tepung,tapi kamu-kamu telah buat!by the way thanks..:)
sebagai tanda penghargaan..hehe..maybe xbanyak tp ikhlas dari beta..



nie chan yang sangat gila-gila tp beta sayang sama dia..:)


disebabkan selalu jogging dengan dia..yuyi seorang yang memahami..sayang yuyi! :)

nie ana,gambar dia xpenah xcun..semua cun2..hehe..to ana tengs sebab sdi jadi kawan ain..:)syg ana..

nie mcla,hehhe..b4 2 ampun beta copy gmbar kamu dari blog!hehe
by the way saya suka kawan dengan kamu!love u :)

nie ada lagi skit penghargaan untuk semua..:)













setakat ini buat kamu semua yang saya sayang.. :)


and the last one,xlupa jugak pada amirul azizi..kerana kamu sudah buat saya tersenyum...thanks for everythings..thanks being my friend(",)hehe..and thanks kerana memahami saya dan sori selalu merajuk dan thanks sebab memujuk(^^)
ini untuk kamu..

(^^)


ini ganjaran buat kamu semua:

SAYANG KAMU SEMUA..muahx2


apa-apa pun.terima kasih daun keladi..

one more,SELAMAT HARI LAHIR AIN ATHIRAH...
so,ari nie genaplah umurku 19 tahun...
dah semakin berkedut rupanya..hehe
apa wishes aku untuk birthday kali nie ea?
aku rasa sempena bufday kali nie aku nak berubah jadi lebih matang dalam semua benda..dan sentiasa muhasabah diri(belagak baik x?)huhu..tp kita manusia kena selalu ingatkan diri kita kan..so xsalah kan untuk aku muhasabah diri...hehehe

ikhlas dari saya,,

ain athirah aka art..











8 comments:

  1. Curik gambar aku tanpa kebenaran! :p

    ReplyDelete
  2. =) semoga cepat mataannggg...kekekeke..... =p
    btw, happr birthday my luply roommate.... <3

    ReplyDelete
  3. adoih terharu...........:meck ha yang ckp k...+ meck la and meck yuyiey..penyibuk!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter