Tuesday, April 19, 2011

apa patot buat bila keseorangan?



apa beta patot buat bila dok sorang2 kat rumah??

1)tengok movie
-sangat xseronok sebab semua movie dalam laptop dh lapok

2)kemas rumah
-xda menda nk kemas sebab semua menda dah dikemas time weekend!cukuplah 2..cuma tacap2 skit dengan sapu sampah,sapu sawang!xsampai sejam pon.bosan jugak.hmm

3)masak
-errr,takat goreng telur+goreng ayam+goreng ikan+menggoreng retila..nanti xda orang makan plak kalau masak yang lain.hmm

4)jemur kain
-before mak g kerja,dia dah jemur semua kain dah..so dah xda kainla nak kena jemur..nak angkat xkering lagi..alahai=,=

5)siram pokok bunga
-mmm,menarikla jugak..tp!sekarang dh tengahari!layu abisla pokok bunga tue kalau beta siram sekarang.haish!

6)makan
-adoy!memang beta kaki makan kalau dekat rumah,setiap 5minit mengunyah!hua2

7)facebook
-alaa,benda paling bosan sekali adalah ngadap fb tengok pofile lapok aku..hua2

8)blogging
-mm,menarik!tp nie second last choice aku bila dah xda benda lain nak buat..huhu

9)SMS pk we?
-hua2,masalahnye xde!kalau ada memang dah..=,=haha

10)tido
-yes!niela paling best..bukak kipas high pas2 tarik selimut,kumpul bantal2 banyak-banyak pas2 tido sambil tengok tv layan citer korea..huaa..best!tunggu sampai semua orang balik baru mandi!haha

errr-nampaknya tido lebih menarik perhatian beta!owh tido,tunggulah kedatangan tuan hamba..so,aku akan tido jer bila aku sorang2 kat rumah!

ok,jom tido lagi sekali selepas tido malam td..hehe


5 comments:

  1. meh sini singgah blog sy..
    http://sitiumairahsaat.blogspot.com
    i follow..;-)

    ReplyDelete
  2. mantap...

    http://kasimbenzema.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter