Monday, April 18, 2011

kisah kucing beranak tiga..



okey!selamat tengahari yang panas..
sekarang lepas penat masak2,rasa macam kena update entri baru plak sebab memandangkan entri lama dh lapok tenggelam zaman..=,=!sebut pasal kucing,mesti boleh teka bapa banyak yang suka kucing kn?hehe..kamu2 suka?mestila kn..kucing memang banyak keistimewaan,cute,bulu kembang,err macam lagi la boleh tarik perhatian ramai!
beta xsuka kucing?hehe..jgn pelik!ini baru sedikit permulaan..kenapa beta xska kucing dan kenapa kadang2 beta tergedik2  sangt kt kucing!hmm.trngok list bawah nie:

list kenapa beta bengang sangat dengan kucing=,=

1)berak(buang air besar)merata-rata
2)suka hati ja pancut!(hehe)
3)bau badan kucing yg xbest sebab xmandi
4)kucing ada kurap
5)kucing yang suka gesel body dia kt kaki orang(haish,geli nk mampos)
6)kucing gatai yang suka tarik kain orang
7)kucing yang suka beranak xbagi hint!dah la banyak ekor sekali beranak pas2 siap buat wad dalam almari baju rumah beta lagi.Amboi2 PN.kucing siapa bayar kat korang?
8)curi ikan kt dapur tanpa bagitaw dulu.=,=memang sakit hati bila time nak masak lauk hilang!urgghh
9)sepahkan rumah,main tarik2 baju yang dh lipat plak.ishhh
10)pas2 time orang nak lunch,nak dinner,asal time orang nak makan jaa,dia amek port kat kerusi jugak.hey!duduk bawahla kucing.grrr

list kenapa beta suka kucing!
!)cute giler
2)sebab boleh tangkap tikus kt rumah beta!.haha

actually beta pon tataw,adakah beta suka kucing!huahuahua..tp bila checklist balik yang xsuka kucing lagi banyak daripada suka!alahai..
tp,korang jangan ingat beta pendera tegar kucing ea!halau sikit-sikit jaaa kalau xpuas hati..hehe
yeala kn,tambah2 time MR.kucing menggatal!i don't like!kalau dia nak mengorat,g ngoratla yg sama spesies..bukan beta!hoho
pas2 kena jentik telinga sekali!padan muka..huhu
so,kesimpulannya..beta bukan penggemar kucing tegar!kalau setakat bela nak manja bukan beta orangnya..huhu..bela nak suruh tangkap tikus boleh diterimala..tp untuk si kucing beta mau letak syarat sama dia.=;=xkira!
satu lagi,soryla kepada pencinta kucing..hehe!teruskan menyukai kucing..

p/s:jaga kucing-kucing korang jgn bagi jadi nakal,kalau beta jumpa beta jentik telinga dia!grrrr
ini kucing contoh!hehe


4 comments:

  1. akak ingat tu kucing kamu...baru nak puji cantik comel....^__^

    ReplyDelete
  2. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    Jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete
  3. kucing tuh nak curik ..
    memang lah x gtau ..

    hehe :)

    ReplyDelete
  4. no answer:kucing mmg xgtaw.sekurang2nye xnakal.huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter