Monday, May 9, 2011

5 calon suami.


semua orang nak pasangan hidup kn?tipu la xmau.haha.sama mcm saya.hua2.so disebabkan banyak sangat calon-calonnya.saya terpaksa buat list sebab nak pilih yang the best one punya.orang cakap bab kahwin nie kita kena focus betol.sebab kaitannya dengan hidup dan mati.okeyh,mesti semua xsabar kn nak taw calon suami saya.ada gambar sekali saya letak.hehe

1)BMW.

-berwajah putih bersih
-tubuh sasa,xkurus,xtinggi sangat xpendek
-tp,orang cakap dia nie mata duitan skitla(ingt pompuan jaa mata duitan laki pon ada k)
-orang cakap,dia xlayan pompuan-pompuan low standard.dia layan smart girls jer.(saya pon smart okey)
-tp,dia xtinggal kt malaysia.nun jauh di oversea sana.tp sedara banyak jugakla yang bermastautin kt malaysia nieyh.(so,xsusah ponla nak dating)
-hmm,okey nanti saya pertikaikan.

2) INSPIRA


-yg nie dia spesel sket sebab 'bontot'dia penting.haha(i like).
-kulit kemerah-merahan,aww sangt gorgeouslaa.
-depa cakap dia kalau main aci pecut,tempat pertama tue!oowho.my herolaa..
-yang pastinya body dia sexy siut!
-mata duitan?alamak!tp its okeyla sebab dia xtinggal jauh.dok kt malaysia jaa.hehe
-kita ushar yang len dulu.tunggu sat ea.

3)SWIFT

-alaaa,tomenya kamu!aww.
-kamu kecil tapi lincah.
-i like lambang tu "$"haha(superman tula)
-nie pon i ska kes bontot dia comel.grrr.haha
-pasal harga?alaa,dah semakin murah  nie.hehe

4)MINI-COOPER

-NAK NIE!!owhho.kamu nie spesel sungguh.
-orang panggil kereta kura.ada saya kesah.asal kau hensem nak mampos camnila aku gilakan kau.
-kalau dapat yang nie,memang tipa2 malam tido sekali.haha
-tp,kenapa mesti ada tapi?aduh.
-sebab harganya  xmenjadi saya yang masih belajar.hmm
-ok my cooper,jgn kawin lg ea.tunggu saya dapat kerja,t kita kawin taw!hua2

5)myV


-orang cakap dia nie sederhana,xbesar,xkecil.boleh kata macam kecil molekla.xkurus xgemok.tp pendek.(saya xkesah rupa paras pon)
-yang penting,kamu bila kena make-up,mmg cun.fuuh!
-orang cakap kamu best!
-orang cakap,kamu xmata duitan.(i lke la)
rasanya saya dh jatuh jantung dengan kamu.
memang kalau dapat kamu.tipa2 hari mandi.gulpp!


haha.so. sekian sudah merepek di atas.
err*pesanan kepada ayat-ayat yang sedikit luc*h itu.sory2,hihi
sekadar mengisi masa terbuang.haha





4 comments:

  1. kahkahkah..apayg cuba anda perjuangkan??

    ReplyDelete
  2. perjuangan untuk dapatkan kereta idaman sama sekali macam pilih calon suami.haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter